Model Kaca Vertikal kanthi Suction Ganda 740

Spesifikasi:

Jinis panel kaca warna optioanl Motor DC khusus kanthi daya nyedhot dhuwur lan kebisingan sithik 3 kecepatan ventilasi kanthi kontrol tutul kanthi 1 tampilan digital.

Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.


Detail Produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Desain khusus kanthi bentuk vertikal

Jinis panel kayata kaca, keramik, kayu kanggo opsional kanggo cocog stytle pawon beda perlu 90W DC motor karo daya nyedhot dhuwur 650m3 / h ing 3 kacepetan, gampang kanggo mbusak lenga lan ambu ora enak, ngresiki udhara seger lan njaga kulawarga sehat. Nyedhot dobel–ing sisih ngisor lan ngarep loro kanthi pompa udara sing luwih apik Tingkat gangguan sing sithik - kaya obrolan sing sepi ing antarane kulawarga. Kontrol tutul karo 1 tampilan digital, gampang operate kanggo ketemu beda masak perlu ambane karo 233.5MM mung, luwih cocog kabinet lan katon dhuwur mburi ing pawon. 400 + 400mm cerobong asep luwes, uga kanggo ketemu langit-langit pawon dhuwur beda Digunakake karo washable aluminium saringan pelumas gampang nginstal lan ngganti Operating Mode

Kanthi pilihan fleksibel antarane recirculation utawa langsung kesel online.

1. Mode recirculating: Filter areng perlu yen wilayah sampeyan ora diijini nginstal pipa exhaust ruangan. Ganti saben 2 nganti 4 sasi gumantung saka frekuensi nggunakake. saringan arang.

2. Mode kesel online langsung: Digunakake minangka ducting ventilasi cooker hood karo pipe saluran 150mm diameteripun. Cooker hood kita bebarengan karo pipa saluran ing 1.5M utawa 2M, sampeyan uga bisa tuku minangka spare parts gampang saka toko mung perlu karo diameteripun tengen.

Cahya Ngirit Energi

Loro lampu LED 1.5W dipasang langsung ing sangisore kompor kisaran lan katon luwih apik nalika masak lan bisa dadi cahya ing peteng. LED gampang diganti lan bisa digunakake luwih saka 30.000 jam


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan: Body cat putih, panel finishing keramik

    Aliran udara: 650 m³ / jam

    Tipe Motor: 1x90W-DC motor

    Tipe Kontrol: Kontrol tutul

    Tingkat Kacepetan: 3

    Cahya: 2 × 1.5W lampu LED

    Tipe Filter: 2 pcs Aluminium Filter

    Extension cerobong asep: 400 + 400mm

    Outlet Udara: 150mm

    Isi QTY(20/40/40HQ): 96/216/270 (60cm)

    Fitur Pilihan:

    Werna: Body Painted Black/Putih

    Kustomisasi panel finishing keramik

    Switch: kontrol sentuh LCD, Remote control

    Fungsi Filter: Filter arang/VC Filter

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita