Angle Chimney Hood

  • 60cm Angled Wall Mounted Cooker Hood 725

    Cooker Hood 60cm Angled Wall Mounted 725

    Spesifikasi: Tingkat ekstraksi dhuwur 380 m³ / jam kanthi tekanan swara swara kurang 62dB (A), 3 kecepatan ventilasi, tombol tekan.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 10.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • Elegant Full Glass Angled Hood 723

    Tudung Angled Kaca Penuh Elegan 723

    Specifications: Multiple tingkat Extraction milih karo motor tekanan swara swara kurang Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++ 3 kecepatan venting karo kontrol tutul karo 1 tampilan digiti.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • Special Glass Shape Angled Hood 720

    Tudung Siku Bentuk Kaca Khusus 720

    Specifications: Multiple tingkat Extraction milih karo motor tekanan swara swara kurang Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++ 3 kecepatan venting karo kontrol tutul karo 1 tampilan digiti.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • 60cm Elegant Full Glass Angled Hood 708

    60cm Elegan Full Kaca Angled Hood 708

    Specifications: Multiple tingkat Extraction milih karo motor tekanan swara swara kurang Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++ 3 kecepatan venting karo kontrol tutul karo 1 tampilan digiti.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • High End Designed Angled Hood 708C

    High End Dirancang Angled Hood 708C

    Spesifikasi: Multiple Extraction rate pilih karo motor tekanan swara swara sing kurang Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++ 3 kecepatan ventilasi kanthi tombol Elektronik.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • 90cm High End Touch Control Angled Hood 706

    90cm High End Kontrol Tutul Angled Hood 706

    Specifications: Multiple Extraction rate milih karo kurang swara swara meksa motor Kelas Efisiensi Energi saka D kanggo A++ 3 kecepatan venting, kontrol tutul karo tampilan 1 digiti.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • 90cm Auto Open and Close Designed Angled Hood 701

    90cm Auto Open and Close Design Angled Hood 701

    Specifications: Multiple tingkat Extraction milih karo motor tekanan swara swara kurang Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++ 3 utawa 4 kecepatan venting karo kontrol tutul (tampilan LCD), Remote kontrol opsional.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • Vertical Glass Model with Dual Suction 740

    Model Kaca Vertikal kanthi Suction Ganda 740

    Spesifikasi:

    Jinis panel kaca warna optioanl Motor DC khusus kanthi daya nyedhot dhuwur lan kebisingan sithik 3 kecepatan ventilasi kanthi kontrol tutul kanthi 1 tampilan digital.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • 60cm Angled Cooker Hood LED Lights 736C

    60cm Angled Cooker Hood Lampu LED 736C

    Spesifikasi: Tingkat ekstraksi dhuwur 380 m³ / jam kanthi tekanan swara swara kurang 62dB (A), 3 kecepatan ventilasi, tombol tekan.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 10.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • Touch Control Angled Cooker Hood 60cm 736A

    Kontrol Tutul Cooker Hood Angled 60cm 736A

    Multiple Extraction rate milih kanthi motor tekanan swara sing kurang.

    Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.

  • High End Designed RGB Angled Hood 728

    Hood Angled RGB Desain High End 728

    Specifications: Multiple tingkat Extraction milih karo motor tekanan swara swara kurang Kelas Efisiensi Energi saka D nganti A++ 3 kecepatan venting karo kontrol tutul karo 1 tampilan digiti.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 30.000 jam.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.