Kaca Mlengkung

  • Curved glass Cooker Hood 506B 70/90cm

    Cooker Hood kaca melengkung 506B 70/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Tombol push Extracting Speeds: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 506C 60/70cm

    Cooker Hood kaca melengkung 506C 60/70cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 502 60/90cm

    Cooker Hood kaca melengkung 502 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Morden and Best Sell in American Curved glass Cooker Hood 502B 75/90cm

    Morden lan Best Sell ing Amérika Curved kaca Cooker Hood 502B 75/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Lampu LED: lampu tudung kompor bisa tetep bisa digunakake nganti luwih saka 30000 jam.

    Kontrol tutul kanthi 3 Kacepetan Ekstraksi: beda kecepatan kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.