Kaca Flat

  • Curved glass Cooker Hood 611 60/90cm

    Cooker Hood kaca mlengkung 611 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Tombol push Extracting Speeds: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 601 60/90cm

    Cooker Hood kaca melengkung 601 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Special design Vertical glass Cooker Hood 609 60cm

    Desain khusus Cooker Hood kaca Vertikal 609 60cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol tutul karo 1 tampilan LED digital: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Hanging wall Cooker Hood 613 36cm

    Tembok Gantung Cooker Hood 613 36cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 615 60/90cm

    Cooker Hood kaca mlengkung 615 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstraksi Kontrol tutul: beda kecepatan kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Hanging wall Cooker Hood 617 44/60cm

    Hanging wall Cooker Hood 617 44/60cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.