Dibangun ing / Teleskopik Hood

  • Integrated Cooker Hood 913

    Cooker Hood Integrasi 913

    Hoods Integrasi ing macem-macem desain dimensi kanggo nyukupi kabutuhan kabinet. Daya nyedhot saka kurang (550m3 / h) nganti dhuwur (1000m3 / h) kanggo basis opsional ing ukuran pawon. wong.

    Panel utama hood bisa stainless steel, jinis cat werna, kaca kanggo cocog uga beda pawon lan kabinèt stytle Energy cukup cahya LED ing wangun bunder utawa strip LED khusus opsional milih sing kaya Control cara karo mechanical switch gampang kanggo operate, elektronik tutul switch switch tutul luwih ayu lan lengkap karo fungsi luwih pinter kayata timer, remot kontrol lan WiFI basa ing panel beda sampeyan milih.

    3/4 kecepatan venting deisgn apik kanggo masak beda perlu karo cara instalasi prasaja Digunakake karo washable aluminium saringan pelumas, 4 lapisan aluminium + 1lapisan SS tutup kanggo narik kawigaten mata pangguna.

  • 60cm Integrated Telescopic Cooker Hood with 2-speed Extraction 906/909

    60cm Terintegrasi Teleskopik Cooker Hood karo 2-kacepetan Extraction 906/909

    906: Teleskopik Cooker Hood 60cm kanthi tingkat ekstraksi 380m³ / jam. 2 kacepetan venting kontrol dening rock switch. Lampu LED tetep kerja luwih saka 100.000 jam.

    909: Teleskopik Cooker Hood 60cm karo macem-macem tingkat ekstraksi pilih karo kurang gangguan swara motor tekanan 2 venting kacepetan kontrol dening rock switch. Lampu LED tetep kerja luwih saka 300.000 jam.

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba kanthi pipa saluran sing dipasang utawa daur ulang ing njero nganggo saringan karbon.

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring.