Hi-urip Island Hood

  • High-Technical air purifier lamp hood 833

    Tudung lampu pembersih udara Teknis Tinggi 833

    Desain tudung lampu sing unik lan modis narik kawigaten sampeyan nalika sepisanan.

    Motor inverter DC kanthi macem-macem tingkat Ekstraksi liwat Kontrol Tutul 3 kecepatan;

    Recirculation lengkap kanthi efektif madhangi bau masakan, ngirim hawa seger menyang kamar;

    uga bisa digunakake minangka pembersih udara.

    Ing njero LAMPU UV biasane sterilisasi lan nggawa hawa sing resik.

    Mode Ventilasi mung kanthi resirkulasi sing kudu dipasang nganggo saringan karbon utawa saringan plasma (ora kalebu)

  • Special Designed Island Cooker Hood 826

    Cooker Hood Pulo Dirancang Khusus 826

    Desain modern sing unik: Badan Inox + tampilan kaca sing mewah, cocog kanggo kabeh pawon sing mbukak utawa klasik.

    Kanthi tali baja 2m luwes;

    Multiple Extraction rate milih kanthi motor tekanan swara swara sing sithik liwat Kontrol Tutul 3 kacepetan.

    Remot kontrol infra merah opsional bisa dikontrol ing jarak 5 meter.

    Panel operasi Kontrol Tutul sisih siji utawa loro nyukupi kabutuhan wong sing beda.

    Lampu strip LED hemat energi.

    Mode Ventilasi mung nganggo resirkulasi sing kudu dipasang nganggo saringan karbon (ora kalebu)

  • Designed Island Cooker Hood 820

    Dirancang Island Cooker Hood 820

    Tampilan elegan: Inox kubus wangun-40.5 * 44.5cm, prasaja lan modern, sampurna kanggo kabeh pawon mbukak utawa klasik.

    Kanthi tali baja 2m luwes;

    Pilih sawetara tingkat Ekstraksi kanthi motor tekanan swara swara sing sithik Kontrol Tutul lan lampu LED.

    Mode Ventilasi mung karo recirculation sing kudu diinstal nganggo saringan karbon (ora kalebu).

    Remot kontrol inframerah: bisa dikontrol ing jarak 5 meter.