Piramida

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 206 60/90/100cm

    Tudung Masak Wall Mount karo Ekstraksi 3-kacepetan 206 60/90/100cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 64dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu bohlam normal 2x40W: lampu tudung kompor tradisional gampang digunakake lan gampang diganti.

    3 Kacepetan Ekstrak Tombol Push: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 201 60/90cm

    Wall Mount Cooker Hood karo 3-kacepetan Extraction 201 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 350 m³/jam, 62dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP100 (ora klebu);

    Lampu bohlam normal 2x40W: lampu tudung kompor tradisional gampang digunakake lan gampang diganti.

    3 Kacepetan Ekstrak Tombol Push: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 301A 60/90cm

    Wall Mount Cooker Hood karo 3-kacepetan Extraction 301A 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 64dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu bohlam normal 2x40W: lampu tudung kompor tradisional gampang digunakake lan gampang diganti.

    3 Kacepetan Ekstrak Tombol Push: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Gagang tembaga antik: desain sing paling klasik lan elegan.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 301 50/60/70/90cm

    Wall Mount Cooker Hood kanthi Ekstraksi 3-kacepetan 301 50/60/70/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 64dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu bohlam normal 2x40W: lampu tudung kompor tradisional gampang digunakake lan gampang diganti.

    3 Kacepetan Ekstrak Tombol Push: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 206B 60/90/100cm

    Wall Mount Cooker Hood kanthi Ekstraksi 3-kacepetan 206B 60/90/100cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 64dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    1x8W LED PAN: gampang diganti lan duwe fungsi anti banyu.

    3 Kacepetan Ekstraksi Kontrol tutul: beda kecepatan kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.