T-Shape

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 125B 60/90cm

    Cerobong asap T-shape Cooker Hood Kontrol Tutul Cerobong asap 125B 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo CB506 saringan karbon (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 111 60/90cm

    T-wangun Chimney Cooker Hood Tutul Control Chimney 111 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/jam, 67dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu Pan LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol tutul alus: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Luwih gampang resik 5-lapisan Aluminium Filter & perimeter Filter.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Electronic switch 101 60/90cm

    T-bentuk Chimney Cooker Hood Ngalih elektronik 101 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Push Button Chimney 126 60/90cm

    Cerobong asap T-shape Cooker Hood Tombol Tekan Cerobong asap 126 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 129 60/90cm

    T-wangun Chimney Cooker Hood Tutul Control Chimney 129 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu Strip LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Luwih gampang resik 5-lapisan Aluminium Filter lan awet Perimeter Filter.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Push Button Chimney 125 60/90cm

    Cerobong asap T-shape Cooker Hood Tombol Tekan Cerobong asap 125 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 350 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo CB506 saringan karbon (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 108 60/90cm

    T-wangun Chimney Cooker Hood Tutul Control Chimney 108 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol tutul alus: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Luwih gampang resik 5-lapisan Aluminium Filter lan awet Perimeter Filter.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 106 60/90cm

    T-wangun Chimney Cooker Hood Tutul Control Chimney 106 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol tutul alus: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood 60MM Panel Height 102A 60/90cm

    T-shape Chimney Cooker Hood 60MM Tinggi Panel 102A 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol mekanik: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.