Kerudung Standar

  • USA Stytle Under Cabinet Hood 908B

    USA Stytle Ing Kabinet Hood 908B

    Ing Kabinet Hood 75cm & 90cm dimensi opsional, khusus ing pasar Amerika Utara. Tingkat Ekstraksi Multiple milih kanthi motor tekanan swara swara sing sithik ngilangi asap lan ambu masak kanthi gampang saka udhara 3 kacepetan saklar kontrol tutul kanggo ketemu jinis masak sing dibutuhake lampu LED tetep bisa digunakake sajrone 30,000 jam.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot. Filter baffle sing elegan kanggo mesin cuci piring.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 905

    Tudung Masak Slim 60cm Ing Ngisor Kabinet 905

    Slim Cooker Hood: Tingkat ekstraksi opsional 220 m³ / h siji motor utawa motor kembar 400m3 / h kanthi tekanan swara swara sing sithik.

    3 kacepetan ventilasi kanthi kontrol tombol push Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 100.000 jam.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 903

    Tudung Masak Slim 60cm Ing Ngisor Kabinet 903

    Slim Cooker Hood: Tingkat ekstraksi opsional 220 m³ / h siji motor utawa motor kembar 400m3 / h kanthi tekanan swara swara sing sithik.

    3 kacepetan ventilasi kanthi kontrol tombol push Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 100.000 jam.