Produk

  • USA Stytle Under Cabinet Hood 908B

    USA Stytle Ing Kabinet Hood 908B

    Ing Kabinet Hood 75cm & 90cm dimensi opsional, khusus ing pasar Amerika Utara. Tingkat Ekstraksi Multiple milih kanthi motor tekanan swara swara sing sithik ngilangi asap lan ambu masak kanthi gampang saka udhara 3 kacepetan saklar kontrol tutul kanggo ketemu jinis masak sing dibutuhake lampu LED tetep bisa digunakake sajrone 30,000 jam.

    Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot. Filter baffle sing elegan kanggo mesin cuci piring.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 905

    Tudung Masak Slim 60cm Ing Ngisor Kabinet 905

    Slim Cooker Hood: Tingkat ekstraksi opsional 220 m³ / h siji motor utawa motor kembar 400m3 / h kanthi tekanan swara swara sing sithik.

    3 kacepetan ventilasi kanthi kontrol tombol push Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 100.000 jam.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 903

    Tudung Masak Slim 60cm Ing Ngisor Kabinet 903

    Slim Cooker Hood: Tingkat ekstraksi opsional 220 m³ / h siji motor utawa motor kembar 400m3 / h kanthi tekanan swara swara sing sithik.

    3 kacepetan ventilasi kanthi kontrol tombol push Loro Mode Ventilasi Opsional: daur ulang ing njero nganggo saringan areng utawa saluran ing sisih ndhuwur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep kerja luwih saka 100.000 jam.

  • Built-in Induction Hob with 4 Zones with Boost HJ6052IH4B

    Hob Induksi Dibangun kanthi 4 Zona kanthi Boost HJ6052IH4B

    Total Daya maksimum: 7200W

    Panel kontrol tutul galss

    Fungsi ngaso

    Gampang kanggo ngresiki

    ngedongkrak

    Fungsi Timer: Timer 99 menit

  • Built-in Induction Hob with 3 Zones with Boost HJ6052IH3B

    Dibangun ing Kompor Induksi karo 3 Zona karo Boost HJ6052IH3B

    Total Daya maksimum: 6900W

    Panel kontrol tutul galss

    Fungsi ngaso

    Gampang kanggo ngresiki

    ngedongkrak

    Fungsi Timer: Timer 99 menit

  • Built-in Induction Hob with Two Zones with Boost HJ3052IH2B

    Kompor Induksi Dibangun ing rong Zona kanthi Boost HJ3052IH2B

    Total Daya maksimum: 3600W

    Panel kontrol tutul galss

    Fungsi ngaso

    Gampang kanggo ngresiki

    ngedongkrak

    Fungsi Timer: Timer 99 menit

  • Built-in Induction Hob with Single Zone with Boost HJ3052IH1B

    Dibangun ing Kompor Induksi karo Zona Tunggal karo Boost HJ3052IH1B

    Total Daya maksimum: 2600W

    Panel kontrol tutul galss

    Fungsi ngaso

    Gampang kanggo ngresiki

    ngedongkrak

    Fungsi Timer: Timer 99 menit

  • High-Technical air purifier lamp hood 833

    Tudung lampu pembersih udara Teknis Tinggi 833

    Desain tudung lampu sing unik lan modis narik kawigaten sampeyan nalika sepisanan.

    Motor inverter DC kanthi macem-macem tingkat Ekstraksi liwat Kontrol Tutul 3 kecepatan;

    Recirculation lengkap kanthi efektif madhangi bau masakan, ngirim hawa seger menyang kamar;

    uga bisa digunakake minangka pembersih udara.

    Ing njero LAMPU UV biasane sterilisasi lan nggawa hawa sing resik.

    Mode Ventilasi mung kanthi resirkulasi sing kudu dipasang nganggo saringan karbon utawa saringan plasma (ora kalebu)

  • Special Designed Island Cooker Hood 826

    Cooker Hood Pulo Dirancang Khusus 826

    Desain modern sing unik: Badan Inox + tampilan kaca sing mewah, cocog kanggo kabeh pawon sing mbukak utawa klasik.

    Kanthi tali baja 2m luwes;

    Multiple Extraction rate milih kanthi motor tekanan swara swara sing sithik liwat Kontrol Tutul 3 kacepetan.

    Remot kontrol infra merah opsional bisa dikontrol ing jarak 5 meter.

    Panel operasi Kontrol Tutul sisih siji utawa loro nyukupi kabutuhan wong sing beda.

    Lampu strip LED hemat energi.

    Mode Ventilasi mung nganggo resirkulasi sing kudu dipasang nganggo saringan karbon (ora kalebu)

  • Designed Island Cooker Hood 820

    Dirancang Island Cooker Hood 820

    Tampilan elegan: Inox kubus wangun-40.5 * 44.5cm, prasaja lan modern, sampurna kanggo kabeh pawon mbukak utawa klasik.

    Kanthi tali baja 2m luwes;

    Pilih sawetara tingkat Ekstraksi kanthi motor tekanan swara swara sing sithik Kontrol Tutul lan lampu LED.

    Mode Ventilasi mung karo recirculation sing kudu diinstal nganggo saringan karbon (ora kalebu).

    Remot kontrol inframerah: bisa dikontrol ing jarak 5 meter.

  • Dish Washer W338

    Mesin cuci piring W338

    Bobot produk: 12KG

    Konsumsi banyu: 9L

    Tableware loading jumlahe: 6 sets

    Ukuran Paket: 510*460*505 MM

    Rega sade:   $189.99

         WPS图片-修改尺寸

  • Dish dryer

    Pengering piring

    Kabinet disinfeksi tabletop minangka kluwarga portabel lan cepet

    kabinèt disinfeksi, sing bisa cepet sterilize lan garing piring,

    lading lan garpu, tableware ing pawon.

    Iku luwih populer karo mayoritas pangguna.