2021 Arcair Innovative Cooker hood menang Penghargaan Desain Red Dot: Desain Produk 2021

Ing Maret 2021, Penghargaan Desain Red Dot Jerman, sing dikenal minangka "Oscar Award" ing industri desain industri, diumumake. Arcair 833 ana ing dhaptar.

Red Dot Design Award, Jerman "IF Award" lan Amerika "IDEA Award" diarani telung penghargaan desain utama ing donya. Penghargaan Desain Red Dot minangka salah sawijining kompetisi paling gedhe lan paling berpengaruh ing antarane kompetisi desain sing kondhang ing donya.

"Red Dot" minangka penghargaan kanggo kualitas desain sing dhuwur. Juri internasional mung menehi segel kualitas sing dikarepake iki kanggo produk sing nduweni desain sing luar biasa.

Juri menehi penghargaan marang: Cooker Hood Non-tradisional (08-05473-2021PD).

Pemberian produk sing apik iki bakal entuk pangenalan lan perhatian internasional.

 

Menang iku Wiwitan

GUANGDONG ARCAIR APPLIANCE CO., LTD. sukses ing Red Dot Award: Desain Produk 2021

Tau sadurunge ing luwih saka 60-taun sajarah kompetisi desain kita wis dadi akeh perusahaan lan studio desain ngadhepi pangadilan profesional kita juri internasional kaya taun iki. Produk saka watara 60 negara tekan kita, lan sing kualitas desain lan tingkat inovasi padha mandhiri ing proses langgeng sawetara dina.

Mulane, aku seneng banget ngandhani yen produk sampeyan bisa gawe uwong yakin juri lan nampa penghargaan ing Red Dot Award: Desain Produk 2021.

Sugeng atas prestasi gedhe iki!

Kasunyatan bilih sampeyan ngaku panggonan ing lapangan kuwat peserta ngandika kanggo kualitas apik saka produk sampeyan. Saiki ganti sukses desain iki dadi komunikasi sukses uga. Gunakake label pemenang kanggo tujuan iki. Bener karo pepatah "Menang iku Wiwitan", minangka titik wiwitan sing cocog kanggo nyritakake crita sukses sampeyan produk.

Kanthi publikasi ing Red Dot Design Yearbook, ing pameran online kita lan presentation ing pameran kita, awarding saka produk banget bakal nampa pangenalan lan manungsa waé internasional.

news2 img4

2021.4.15-24 GUANGDONG ARCAIR APPLIANCE CO., LTD rawuh 129th On-line Canton Fair, lan aktif ing live streaming kanggo promosi produk inovatif anyar kanggo pelanggan donya.

Arcair wis ngenalake macem-macem jinis kompor & kompor induksi sajrone pertunjukan langsung:

Tags: hood cooker, hood range, hood cerobong asap, hood pawon, cerobong asap pawon, Cappa, hotte, coifas, campanas, Dunstabzugshaube

1. T-wangun cooker hoods

2. Pyramid cooker hoods

3. Tudung kompor kaca melengkung

4. Slant cooker hoods

5. Island cooker hoods

6. Kabinet seri cooker hoods

7. Tudung lampu

8. Ekstraktor terpadu karo kompor induksi

news2 img5

Wektu kirim: Mei-10-2021