Tudung lampu pembersih udara Teknis Tinggi 833

Desain tudung lampu sing unik lan modis narik kawigaten sampeyan nalika sepisanan.

Motor inverter DC kanthi macem-macem tingkat Ekstraksi liwat Kontrol Tutul 3 kecepatan;

Recirculation lengkap kanthi efektif madhangi bau masakan, ngirim hawa seger menyang kamar;

uga bisa digunakake minangka pembersih udara.

Ing njero LAMPU UV biasane sterilisasi lan nggawa hawa sing resik.

Mode Ventilasi mung kanthi resirkulasi sing kudu dipasang nganggo saringan karbon utawa saringan plasma (ora kalebu)


Detail Produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Kinerja

Desain tudung lampu sing unik lan modis narik kawigaten sampeyan nalika sepisanan. Tudung lampu iki dilengkapi motor DC daya gedhe lan penggemar sentrifugal nyedhiyakake daya nyedhot sing kuwat, swara sing kurang, saringan pelumas non-kelet, kanthi gampang ngilangi asap lan bau masak saka kitch.

Kontrol tutul minangka atmosfer sing elegan, mewah, nggawa rasa kaendahan.

Ekstraksi 3 kecepatan sing gampang dioperasikake kanggo macem-macem jinis masak, supaya pawon tetep seger & aman kanggo nikmati wektu masak kanggo kulawarga. Fungsi khusus liyane opsional saka hood iki: Remote kontrol supaya kontrol masak gampang bisa ngontrol malah sethitik adoh. WiFi nggawe urip masak luwih samrt sing bisa mbukak hood lan cahya dening telpon sadurunge mulih. Banjur udhara bisa luwih seger nalika sampeyan teka lan cahya anget ing pawon nampani sampeyan bali menyang omah.

Filter Plasma teknis dhuwur sing ora mung nduweni fungsi saringan areng nanging bisa ngilangi senyawa karbon organik mikroskopis kayata molekul ambu. Sampeyan dilindhungi kanthi aman saka kuman, virus, spora lan panyebarane.

Molekul, kayata kuman lan ambune, dipecah ing tingkat molekul. Elektroda plasma ngasilake turunan oksigen, kayata ozon, sing dibutuhake kanggo ngobati molekul.Sampeyan entuk hawa sing resik - oksigen, kelembapan, lan CO2.

Iki ramah lingkungan, efisien lan mbantu ngirit listrik: aerodinamika internal dioptimalake supaya sepi.

Mode operasi

Tudung lampu digantung ing langit-langit kanthi kabel baja tahan abrasi (dhuwur sing bisa diatur miturut dhuwur langit-langit); Tudung lampu iki mung digunakake ing gaya recirculation sing kudu nganggo filter karbon utawa plasma.

Cahya Ngirit Energi

Telusur LED 8W kanthi rong kecepatan dimmer, bisa nyetel cahya sing beda-beda sing dibutuhake, kanthi efektif madhangi ruang kerja sampeyan sajrone masak lan bisa dadi cahya ing peteng kanthi desain sing apik.

Penampilan

Tudung lampu nggunakake bahan berkualitas tinggi lan digawe kanthi desain sing ramping, bisa digunakake minangka lampu langit-langit.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan: ABS

    Aliran udara: 750 m³ / jam

    Tipe Motor: 1x210W

    Tipe Kontrol: Kontrol Tutul/Kontrol Wifi

    Tingkat Kacepetan: 3

    Pencahayaan: 1 x LED ring board

    Tipe Filter: 1 pcs saringan

    Outlet Udara: 150mm

    Isi QTY(20/40/40HQ): 192/400/400

     

    Fitur Pilihan:

    Werna: Ireng / Putih / Biru / Ijo / Emas / Ungu

    Motor: DC 650m3/jam

    Fungsi Filter: HEPA Filter

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita