Pengering Piring & Mesin Cuci Piring

  • Dish Washer W338

    Mesin cuci piring W338

    Bobot produk: 12KG

    Konsumsi banyu: 9L

    Tableware loading jumlahe: 6 sets

    Ukuran Paket: 510*460*505 MM

    Rega sade:   $189.99

         WPS图片-修改尺寸

  • Dish dryer

    Pengering piring

    Kabinet disinfeksi tabletop minangka kluwarga portabel lan cepet

    kabinèt disinfeksi, sing bisa cepet sterilize lan garing piring,

    lading lan garpu, tableware ing pawon.

    Iku luwih populer karo mayoritas pangguna.