Desain Island Hood

  • High End T-Shape Full LED Panel Island hood 810

    Dhuwur T-Shape Full LED Panel Island hood 810

    Fascia kaca ireng & Inox boby kanthi penampilan ramping sing khas lan katon dhuwur banget.

    Multiple Extraction motor karo kontrol gangguan kurang dening 3 kacepetan saklar kontrol tutul.

    Ekstraksi motor lan Permeter sing kuat nambah tekanan aliran udara lan luwih akeh ambu ora enak nalika masak.

    Panel LED gedhe lan lengkap ora mung madhangi ruang kerja sampeyan kanthi efektif, lan bisa dadi cahya ing peteng.

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.

  • 90cm Traditional Slim Curved Glass Island Hood 809

    Tudung Pulo Kaca Lengkung Tradisional 90cm 809

    Tudung pulo kaca melengkung tradisional 90cm kanthi efisien nangkep asap lan lemak. Panel kaca ireng slim nggawa koyo morden lan luwih cocog hob kaca ireng ing pawon.

    Multiple Extraction motor karo kontrol gangguan kurang dening 3 kacepetan saklar kontrol tutul

    Lampu LED hemat energi tetep bisa digunakake luwih saka 30,000 jam Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin pencuci piring

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.

  • Designed Island Cooker Hood 807

    Dirancang Island Cooker Hood 807

    Bentuk kubus Inox 41*35.5cm Desain sing ringkes kanggo cocog karo gaya pawon modern.

    Tingkat Ekstraksi Multiple milih kanthi motor tekanan swara swara sing sithik kanthi kontrol ekstraksi 3 kecepatan liwat switch elektronik lampu latar.

    Lampu LED hemat energi tetep bisa digunakake luwih saka 30,000 jam Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin pencuci piring.

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.

  • 90cm Traditional Curved Glass Island Hood 803

    Tudung Pulo Kaca Lengkung Tradisional 90cm 803

    Tudung pulo kaca melengkung tradisional 90cm kanthi efisien nangkep asap lan lemak.

    Multiple Extraction motor karo kontrol gangguan kurang dening 3 kacepetan push tombol.

    Lampu LED hemat energi tetep kerja luwih saka 10,000 jam Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin pencuci piring.

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.

  • Typical Slim T Shape Island hood 802

    Tudung Pulo Slim T Shape khas 802

    Inox 90cm kanthi desain garis sing sampurna cocog kanggo kabeh pawon sing mbukak.

    Multiple Extraction motor karo kontrol gangguan kurang dening 3 kacepetan push tombol.

    Lampu LED hemat energi tetep kerja luwih saka 10,000 jam Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin pencuci piring.

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.

  • 90cm Traditional Flat Glass Island Hood 801

    Tudung Pulo Kaca Flat Tradisional 90cm 801

    Tudung pulau kaca datar tradisional 90cm kanthi efisien nangkep asap lan lemak.

    Multiple Extraction motor karo kontrol gangguan kurang dening 3 kacepetan push tombol

    Lampu LED hemat energi tetep kerja luwih saka 10,000 jam

    Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin cuci piring

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.

  • Powerful Island Cooker Hood 822A

    Kuat Island Cooker Hood 822A

    Loro motor kuat ing njero kanthi efisien nangkep kumelun lan pelumas.

    Desain silinder ganda kanthi kaca datar katon megah lan mewah.

    Tingkat Ekstraksi Multiple milih kanthi kontrol ekstraksi 3 kecepatan liwat switch elektronik lampu latar

    Lampu LED hemat energi tetep bisa digunakake luwih saka 10,000 jam; Sabuk LED minangka hiasan sing apik sing nyedhiyakake pemandangan sing apik ing peteng.

    Filter aluminium khusus + tutup SS, bisa dicuci lan awet.

    2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.