Tudung Pawon Klasik

  • Curved glass Cooker Hood 506B 70/90cm

    Cooker Hood kaca melengkung 506B 70/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Tombol push Extracting Speeds: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 611 60/90cm

    Cooker Hood kaca mlengkung 611 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Tombol push Extracting Speeds: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 125B 60/90cm

    Cerobong asap T-shape Cooker Hood Kontrol Tutul Cerobong asap 125B 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo CB506 saringan karbon (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 111 60/90cm

    T-wangun Chimney Cooker Hood Tutul Control Chimney 111 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/jam, 67dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu Pan LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol tutul alus: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Luwih gampang resik 5-lapisan Aluminium Filter & perimeter Filter.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Electronic switch 101 60/90cm

    T-bentuk Chimney Cooker Hood Ngalih elektronik 101 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Push Button Chimney 126 60/90cm

    Cerobong asap T-shape Cooker Hood Tombol Tekan Cerobong asap 126 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Filter Aluminium 5-lapisan luwih gampang resik

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 206 60/90/100cm

    Tudung Masak Wall Mount karo Ekstraksi 3-kacepetan 206 60/90/100cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 64dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu bohlam normal 2x40W: lampu tudung kompor tradisional gampang digunakake lan gampang diganti.

    3 Kacepetan Ekstrak Tombol Push: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya hemat lingkungan

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 601 60/90cm

    Cooker Hood kaca melengkung 601 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Curved glass Cooker Hood 506C 60/70cm

    Cooker Hood kaca melengkung 506C 60/70cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 129 60/90cm

    T-wangun Chimney Cooker Hood Tutul Control Chimney 129 60/90cm

    Tingkat Ekstraksi: 550 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional:

    ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Lampu Strip LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds alus tutul elektronik switch: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya nyimpen lingkungan loropaken.

    Luwih gampang resik 5-lapisan Aluminium Filter lan awet Perimeter Filter.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Special design Vertical glass Cooker Hood 609 60cm

    Desain khusus Cooker Hood kaca Vertikal 609 60cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/jam, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Loro Mode Ventilasi Opsional: ventilasi njaba dening pipa ducting diinstal + daur ulang nang karo saringan karbon CP120 (ora klebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol tutul karo 1 tampilan LED digital: kacepetan beda kanggo macem-macem gaya masak, daya ngirit lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.

  • Hanging wall Cooker Hood 613 36cm

    Tembok Gantung Cooker Hood 613 36cm

    Tingkat Ekstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Swara Noise)

    Rong Mode Ventilasi Opsional: ventilasi ing njaba nganggo pipa saluran sing dipasang + daur ulang ing njero nganggo saringan karbon (ora kalebu);

    Cahya LED: lampu tudung kompor bisa terus digunakake nganti luwih saka 10000 jam.

    3 Kacepetan Ekstrak: kacepetan beda kanggo gaya masak sing beda, daya hemat lingkungan.

    Filter Aluminium 5-lapisan sing gampang diresiki.

    Saran: Ganti filter karbon saben 2-4 wulan.