Babagan kita

Kanggo luwih saka 15 taun, pemegang saham ARCAIR aktif ing Cooker Hood Research and Development proyek related, ing 2011, ARCAIR resmi diadegaké karo ambisi kanggo nggawe cooker hood ART AIRVENTILATION, target kanggo layanan pelanggan donya dening Inovasi Quality Patent support produk. Bebarengan karo mitra Co Design saka Italia (MI) Bollate, ARCAIR terus ngluncurake produk inovatif kanggo pelanggan kemitraan kita, ing wektu sing padha, ARCAIR diikat karo Lab Jerman (Applitest) kanggo nindakake tes umur produk kanggo mesthekake kabeh produk ana ing safety paling anyar. syarat kanggo donya.

Ranking antarane TOP No. 5 cooker hood exporter, ARCAIR terus nandur modal ing R&D lan produksi Automation Iine, karo bantuan saka Robot Polishing, Robot Welding, Robot Motor Housing Assembly, produk kita dhuwur wareg dening kita pelanggan. Ing awal 2019, ARCAIR ngluncurake sistem PATENT PLASMA menyang pasar kanggo menehi solusi sing apik kanggo Pawon Ordor lan Ngapikake Kualitas Udara Dalam Ruangan Pawon.

Nganti saiki, ARCAIR entuk 95 Paten ing saindenging jagad lan kita terus nindakake luwih akeh, ing 2018, Laboratorium anyar sing disertifikasi dening DEKRA digunakake kanthi lengkap kanggo mbantu nggawe produk inovasi sing luwih berkualitas, saiki kapasitas produksi total 800000 pcs / taun.

Budaya Perusahaan

Layanan

Arcair tansah peduli babagan panjaluk lan kepuasan pelanggan

Inovasi

Arcair terus nandur modal ing inovasi ing produk kita

Nilai

Arcair tansah ngarahake nyedhiyakake produk kanthi nilai luwih kanggo para pelanggan

Apa Pilih Kita

why choose  us

Sertifikat

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-6
logo-7
logo-8

Sajarah

  1. Perusahaan Didegake
  2. Peluncuran Sistem ERP
    Tambah Line Produksi dadi 4
    Lini Produksi Cerdas
  3. Bangunan Pabrik Anyar dienggo
    4D Polishing Marchine pisanan digunakake
  4. Mesin Pengujian Balancing Digital
    Motor housing screwing Robot digunakake
  5. Lab Anyar Certified Miturut Dekra
    Robot Welding Line
    Sistem PLM digunakake
  6. Lini Produksi Kompor Induksi digunakake
    Hardware Workshop automation nandur modal
  7. Kadhaptar ing Pasar OTC Anyar
    Nomer Kode : 873405