Tudung Pulo Kaca Lengkung Tradisional 90cm 803

Tudung pulo kaca melengkung tradisional 90cm kanthi efisien nangkep asap lan lemak.

Multiple Extraction motor karo kontrol gangguan kurang dening 3 kacepetan push tombol.

Lampu LED hemat energi tetep kerja luwih saka 10,000 jam Filter pelumas aluminium sing aman kanggo mesin pencuci piring.

2 Mode Ventilasi: Recirculating ing njero kanthi saringan karbon (ora kalebu) lan Venting ing njaba nganggo setelan pipa saluran kanggo macem-macem area masak.


Detail Produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Kinerja

90cm Tradisional mlengkung kaca pulo sawetara hood Prodhuk iki cocog kanggo pawon mbukak kang desain populer kanggo gabung ing ruang tamu Kanthi motor kuat ngidini nganti 1000m3 / hr extraction bisa mbusak jumlah gedhe saka asap lan ambu ora enak masak saka udhara. Kuat lan motor hemat energi bisa njaluk A ++ (banget efisien) kanggo E (kurang efisien) tundhuk arah EU, mutusaké dening kabutuhan.

Swara hood sing sithik banget ora bakal ngganggu obrolan wong sing masak sanajan kanthi kecepatan maksimal. Kontrol mekanis gampang dioperasikake kanthi 3 kecepatan sing dirancang kanggo macem-macem jinis masak, supaya pawon tetep seger & aman kanggo nikmati wektu masak kanggo kulawarga.

Kanthi panyaring pelumas aluminium sing bisa dicuci biasane nangkep lan ngilangi bau masak, gampang dipasang lan diganti.

Mode operasi

Kanthi pilihan sing fleksibel antarane recirculation utawa kesel online langsung:

1.Mode recirculating: Saringan areng perlu yen wilayah sampeyan ora diijini nginstal pipa exhaust ruangan. Filter arang diganti saben 2 nganti 4 sasi gumantung saka frekuensi nggunakake; kanggo hood pulo, kita tansah suggest nggunakake karo mode recirculating. Produk kita ora kalebu panyaring areng nanging bisa ditawakake minangka suku cadang sing bisa gampang dituku lan dipasang dhewe.

2. Mode kesel online langsung: Digunakake minangka ducting vent cooker hood karo pipe saluran 150mm ing diameteripun. Pipa 2M kalebu ing produk kita lan yen sampeyan kudu ngganti sawise nggunakake dangu, iku bakal gampang kanggo tuku saka supermarket bahan bangunan utawa toko nanging mung milih diameteripun tengen 150MM.

Ngirit energi

Lampu LED energi 4 * 2W dipasang ing sisih ngisor panel hood, kanthi efektif madhangi ruang kerja sampeyan supaya luwih apik nalika masak lan bisa dadi cahya ing peteng. LED gampang diganti lan bisa digunakake luwih saka 10.000 jam

Penampilan

Tudung pulo kaca kurva macet ing langit-langit, dihiasi kanthi dhuwur luwes 600 + 600MM cerobong asep. Iku kudu diinstal dening wong profesional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan: Inox Aisi 430+ Tempered Glass

    Aliran udara: 750 m³ / jam

    Tipe Motor: 1x210W

    Tipe Kontrol: Tombol tekan

    Tingkat Kacepetan: 3

    Cahya: 4x2W lampu LED

    Tipe Filter: 2 pcs Alu filter

    Extension cerobong asep: 600 + 600mm

    Outlet Udara: 150mm

    Isi QTY(20/40/40HQ): 66/144/191(90cm)

     

    Fitur Pilihan:

    Bahan: Inox Aisi 304/cat putih/ireng/coklat

    Kaca Tempered Smoke Grey

    Ngalih: Tombol elektronik/Tombol tutul

    Motor: 1000m3 / h, 650 / 900m3 / h motor DC

    Filter: Baffle / arang / Filter VC

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita